Zomerspecial Marketing Penguin

Vincent Leenders
31 juli 2019

O, moeder wat was het heet. De zon heeft overuren gedraaid, code oranje en code rood wisselden elkaar frequent af. De temperaturen zijn weliswaar tot ongekende waarden en nieuwe recordhoogten gestegen, tijd om bij te komen en de terugkeer naar normalere waarden te benutten om die grote leesachterstand eens een beetje in te halen. 

Student studying in park. Joyful happy young girl student sitting reading book outside on university campus or park. Education concept. Positive face expression

Marketing Penguin stelde een prachtige zomerspecial samen met een selectie van de beste ebooks:

  • Inbound marketing
  • Content marketing
  • E-mail marketing
  • Buyer Persona en Buyer Journey
  • Succesverhaal klant FNV Zelfstandigen

Inbound Marketing

Marketing is veranderd van push naar pull. De klant is in control, orienteert zich al volop voordat hij een eerste keer contact met je heeft. Inbound Marketing is Attract -> Convert -> Close -> Delight. In dit ebook leer je de basisbeginselen kennen van inbound marketing.

Contentmarketing

Content is king, contentmarketing is all over the place. De verschillende stadia van de Buyer Journey vragen om meerdere soorten content in woord en in beeld, van weblogs tot korte video’s. Zo lang als de content maar relevant is.

E-mail marketing

In 9 hoofdstukken vertellen wij je alles ontwerp en functionaliteit van een goede e-mail, het opbouwen van goede relaties via e-mail tot content management en segmentatie. Kortom, alle handvaten voor succesvolle e-mail marketing.

Buyer Persona & Buyer Journey

Een klantreis (Buyer Journey) heeft pas kans van slagen wanneer je helder voor ogen hebt wie jouw klant is, wie tot jouw doelgroep behoort: wie jouw Buyer Persona is. Dit ebook geeft je handvaten voor een goed stukje huiswerk.

Klantverhaal: FNV Zelfstandigen

Een succesvolle case over hoe FNV Zelfstandigen met inzet van Inbound Marketing en Marketing Automation binnen één jaar het aantal bezoekers zag groeien van 5.500 unieke bezoekers per maand naar 14.032.

 

Bonus:

GDPR, het meest complete ebook over de AVG

De invoering van de AVG op 25 mei 2018 deed veel stof opwaaien en velen huiveren. De AVG biedt echter toch vooral een groot aantal kansen, marketing en sales wordt nooit meer hetzelfde. In dit ebook staat alle informatie compact bij elkaar, je neemt bovendien een voorschot op de invoering van de ePV, de Privacyverordening die voor medio 2020 op de planning staat.

 

Download de zomerspecial

 

Voor nog meer inspiratie breng je een bezoek aan het kenniscentrum van Marketing Penguin.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Meld je aan voor blog updates