Marketing-Pernguin-logo.jpg

 

 

Flipping brilliant marketing is social and sympathetic!

Like Marketing Penguin on Facebook Follow us on Linkedin follow us on twitter 
 English-US-UK-Marketing-Penguin-Website  Dutch-Netherlands-Marketing-Penguin-website

Leadinspiratie voor leadgeneratie: 5 tips

Geschreven door Klaas Klunder  op: 12 maart 2019

Het hele leadgeneratie proces kan behoorlijk frustrerend zijn, zeker als je nog gebruik maakt van traditionele methodes zoals koud bellen en mailen met ingekochte lijsten. Want laten we eerlijk zijn, weet je zeker dat men op jouw telefoontje of mailtje zit te wachten? Zou het niet beter zijn om leadgeneratie methodes toe te passen die ook daadwerkelijk warme leads opleveren? In deze blog geef ik je vijf nieuwe ideeën om jouw leadgeneratie een boost te geven.

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie, Marketing Automation

6 redenen om je in te schrijven voor de Penguin Academy

Geschreven door Klaas Klunder  op: 25 oktober 2016

Jaarlijks organiseren wij een inbound marketing & sales masterclass in Artis, Amsterdam. Tijdens deze masterclass leer je waarom traditionele marketing & sales minder goed werkt, wat inbound marketing & sales inhoudt en hoe je dit inzet om je marketing & sales te verbeteren.

 

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie

7 make-over tips om nieuwe leads te genereren

Geschreven door Linda Heida  op: 4 december 2015

We staan aan het begin van de drukke maand december. Een maand met veel cadeautjes, veel eten en ook veel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Die goede voornemens hebben vaak betrekking op je privé leven; in mijn geval meer sporten, meer genieten van wat je al hebt en meer reizen. Maar kijk ook eens naar je leven als marketeer. Welke goede voornemens zorgen voor een ‘boost’ in je leadgeneratie?

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie

To blog or not to blog?

Geschreven door Linda Heida  op: 30 januari 2015

To blog or not to blog that’s the question. Hubspot geeft hier een duidelijk antwoord op: YES. Volgens een recent onderzoek blijkt namelijk dat bedrijven die 6-8 keer per maand bloggen hun leads verdubbelen. Dit bewijst dat een blog een zeer effectieve manier is om leads te genereren. En daarbij maakt het niet uit of je een mkb-er of multinational bent, bloggen zou een integraal onderdeel moeten zijn van je content marketing strategie. Hier zijn vier redenen waarom je (nog meer) zou moeten bloggen:

1.    Goed voor website traffic

2.    Goed voor SEO

3.    Goed voor je autoriteitspositie

4.    Goed voor je klantrelaties 

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie

Heb je een gouden lead of niet?

Geschreven door Linda Heida  op: 16 januari 2015

Met minder, meer bereiken. Willen we dat eigenlijk niet allemaal? In veel organisaties is Marketing verantwoordelijk voor het genereren van zoveel mogelijk leads zodat Sales deze kan opvolgen. Dus zou het logisch zijn dat je het aantal leads vooral niet moet verminderen. Toch?

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie

Over zes zinnen en de eerste stap naar lead generatie

Geschreven door Klaas Klunder  op: 21 november 2014

De oude Chinezen waren niet alleen wijs, ze zaten ook ruim in de oneliners. “Bedenk dat de reis van duizend mijl met de eerste stap begint”, is er zo één. Daar valt niets aan toe te voegen.

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie

10 redenen om naar ‘Pinguins op de Veluwe’ te gaan inbound marketing

Geschreven door Patrick Visch  op: 2 juli 2014

10 redenen om ‘Pinguins op de Veluwe’ bij te wonen

 

Vrijdag 11 juli organiseren Businessclub ’t Harde en Marketing Penguin het seminar ‘Pinguins op de Veluwe’. Dit zal plaatsvinden bij Flex Business Point in ’t Harde.

Het seminar is interessant voor elk bedrijf met klanten die ‘online’ zijn. Hier wilt u dan ook te vinden zijn, toch?

Dit seminar wordt georganiseerd om bedrijven uit de regio kennis te laten maken met Inbound Marketing.  Deze marketing methode heeft als insteek dat bedrijven elkaar meer zouden moeten helpen, in plaats van direct sales op elkaar toe te passen. Door kennis te delen zullen bedrijven elkaar socialer en sympathieker vinden. Dit is tenslotte ook de gedachte achter het concept van Businessclub ’t Harde.

Lees meer

Onderwerpen: leadgeneratie

Inbound marketing met Hubspot, top of flop?

Geschreven door Klaas Klunder  op: 20 augustus 2013

Lees meer

Onderwerpen: online marketing, leadgeneratie

Over aardappelen en leadgeneratie via online marketing

Geschreven door Klaas Klunder  op: 16 juli 2013Wordt u een dagje ouder? Dan heb ik een wellicht overdreven idee om arm- en schouderspieren in conditie te houden. Neem een 5-kilo aardappelzak in beide handen en hef uw armen naast uw lichaam. Houdt dit zo lang mogelijk vol. Stap daarna over op 10-kilozakken en meer, en ga door tot u uw armen een volle minuut kunt uitstrekken met 100-kilozakken. De volgende stap is dat u aardappelen in de zakken gaat doen. Maar pas op dat u niet overdrijft!

Lees meer

Onderwerpen: online marketing, leadgeneratie