HubSpot-certificaten zijn studiepunten waard

Vincent Leenders
19 april 2019

HubSpot zoekt bij de doorontwikkeling van haar Marketing Automation software continu aansluiting bij de praktijk, zowel bedrijfsleven als onderwijs. De Northeastern University, eveneens gevestigd in Boston, heeft beoordeeld dat vijf modules uit de HubSpot Academy studiepunten waard zijn:

Inbound
Inbound Marketing
Content Marketing
Social Media
E-mail Marketing
Northeastern University accepteert nu deze certificaten voor het onderdeel Social Media in de Master in Corporate and Organizational Communication en de Master Professional Studies in Digital Media.

De voorbije jaren heeft HubSpot het aantal uitgereikte certificaten zien groeien van 54.000 in 2016 naar 140.000 in 2018. Het bedrijf werkt inmiddels samen met meer dan 500 opleidingsinstituten en universiteiten.

 

HubSpot_Certified

De Northeastern University is een particuliere onderzoeksuniversiteit in Boston, Massachusetts, opgericht in 1898 en gecategoriseerd als een R1-instelling door de Carnegie Classificatie van instellingen voor hoger onderwijs. Marketing Penguin is sinds 2013 Platinum Partner van HubSpot, het team beschikt over alle genoemde certificaten: Inbound, Inbound Marketing, Content Marketing, Social Media en E-mail marketing. Kijk in het kenniscentrum van Marketing Penguin om te zien wat wij voor je kunnen betekenen en kies voor een van onze downloads.

Download de Inbound marketing samenvatting


Download de samenvatting

Download de samenvatting van Content Marketing

Dit vind je misschien ook leuk

Meld je aan voor blog updates